Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m.
SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě
COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky
NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny
BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností
CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C